navigation
K.N.K.F. - Sectie Powerliften

Reglementen & documenten

Beginnershandboek

Beginnershandboek

Reglementen wedstrijden

Handboeken

Officials

Organisatie

  Beginnershandboek

  Hulp voor iedereen die aan zijn/haar eerste wedstrijd gaat meedoen!

  Reglementen

  Wedstrijdreglement Reglement omtrent de wedstrijd, wedstrijddeelname en wedstrijdorganisatie in Nederland. Technisch Reglement IPF wedstrijdreglement met alle aspecten van een wedstrijd. Toegestane merken Lijst met toegestane merken op wedstrijden. Uitzendingsreglement Reglement voor deelname internationale wedstrijden. Competitiereglement Reglement voor clubcompetities. Dopingreglement Reglementen en documenten voor een schone sport.

  Handboeken

  Handboek wedstrijdorganisatie Handboek en algemeen draaiboek voor wedstrijdorganisatoren.

  Officials

  Instructies Kledingcheck Beknopte taakinstructie voor de officials bij de kledingcheck. Instructies Rekhoogtecheck Beknopte taakinstructie voor de officials bij de rekhoogtecheck. Instructies Technical Controller Beknopte taakinstructie voor de Technical Controller official. Instructies Wedstrijdbureau Beknopte taakinstructie voor de officials aan de wedstrijdtafel. Instructies Weging Beknopte taakinstructie voor de officials bij de weging.

  Bond

  Sectielogo Logo van de K.N.K.F. - Sectie Powerliften. Sectievergadering Documenten aangaande de sectievergadering van de Sectie Powerliften. Sectie Reglement Het reglement voor de secties van onze overkoepelde bond, de K.N.K.F. Statuten Statuten van onze overkoepelende bond, de K.N.K.F.

  Instructies