DRC Cup: Open Classic & Equipped

De K.N.K.F - Sectie Powerliften en TSKV Spartacus organiseren op 7 & 8 december de DRC Cup!

DRC Cup Powerlifting

Dit evenement vindt wederom plaats op de inmiddels 9e editie van de SAP Cup in Congrescentrum Koningshof. De SAP SUP wordt dit jaar alleen op zondag gehouden, maar de DRC Cup is net als voorgaande edities een tweedaags evenement. Dit jaar komen (bij voldoende belangstelling) alle varianten van onze sport aan bod. Dat betekent naast Classic Powerlifting ook Classic Bench Press, Equiped Powerlifting en Equipped Bench Press.

DRC Groep

De DRC Cup wordt wederom gesponsord door de DRC Groep | Huizen – Hypotheken – Verzekeringen.

Bezoekers

Early bird e-tickets zijn beschikbaar voor € 17,50 (het hele weekend) tot 15 oktober. Gebruik hiervoor promotiecode DRC2019 via https://sapcup.eu/tickets/.

Tickets voor alleen de zaterdag (powerlifting only) zijn € 5,- en verkrijgbaar bij de ingang (alleen PIN).

Adres

Congrescentrum NH Koningshof, Locht 117, 5504 RM Veldhoven

Indeling en tijdschema

Nominaties:

De indeling wordt zo spoedig mogelijk bekend gemaakt na het sluiten van de inschrijvingen.

Livestream

Mocht je er onverhoopt niet bij kunnen zijn dit weekend? Volg dan de livestream via onze website.

Deelnemersinformatie

Kwalificatie-eisen

Er zijn geen kwalificatie-eisen voor deze wedstrijd.

Prijzen

Iedereen doet alleen mee aan de open (senioren) klasse. Voor zowel mannen als vrouwen geldt dat er naast medailles per gewichtsklasse een “Best Lifter” prijs is op basis van IPF-punten.

Indien er minder dan 15 deelnemers zijn voor één van de wedstrijden, vervallen de medailles per gewichtsklasse en ontvangt alleen de top drie beste lifters op basis van IPF punten een prijs.

Weging

Deelnemers, let op: bij de weging is een geldig paspoort of een geldige ID-kaart vereist. Identificeren is niet mogelijk met een rijbewijs.

VKDO

Alle deelnemers dienen ook het jaarlijkse formulier ‘Verklaring kostenverdeling doping-gerelateerde overtredingen’ (klik hier) ondertekend aan te leveren voor het einde van de inschrijvingstermijn bij Henk Keizer (hc.kei[email protected]). Atleten die dit formulier niet tijdig aanleveren worden uitgesloten van deelname.

Inschrijven

Het inschrijfgeld voor deze wedstrijd bedraagt 30 euro (+ administratiekosten) en men dient lid te zijn van de K.N.K.F. – Sectie Powerliften. Bondsleden van iedere nationaliteit zijn welkom om mee te doen. Ook leden van bij de IPF aangesloten bonden uit het buitenland zijn welkom. Het is ook mogelijk om als buitenlander lid te worden van de KNKF - Sectie Powerliften. Subjunioren, junioren en geregistreerde studenten betalen 20 euro.

Dit jaar hebben we de Diezezaal gereserveerd waar op één plankier getild wordt. Het totaal aantal deelnemers is gemaximeerd op 100.

De inschrijving voor de Equipped wedstrijden begint in week 37. Bij minimaal 8 deelnemers gaat de wedstrijd door. Als er niet voldoende belangstelling is gaat de gereserveerde tijd naar de Classic wedstrijden. Deelname aan de Equipped wedstrijden is alleen mogelijk met full-gear dus met minimaal een bench shirt en knee wraps (alleen sleeves is niet voldoende). Het is niet mogelijk aan meerdere wedstrijden mee te doen dit weekend.

De inschrijf- en wijzigingstermijn loopt tot en met 15 november 2018. Er zijn een beperkt aantal plaatsen.

Verenigingen en sportscholen kunnen hun deelnemers alleen inschrijven via de specifieke link in de uitnodigingsmail.

DRC Equipped Bench Press Cup

Nominaties & Inschrijven

DRC Equipped Powerlift Cup

Nominaties & Inschrijven

DRC Classic Bench Press Cup

Nominaties & Inschrijven

Inschrijven mogelijk vanaf dinsdag 8 oktober 2019 07:00 uur.

DRC Classic Powerlift Cup

Nominaties & Inschrijven

Inschrijven mogelijk vanaf dinsdag 8 oktober 2019 07:00 uur.

E-tickets

Deelnemers krijgen hun deelnemersticket naar het opgegeven e-mailadres gestuurd. Dit wordt uiterlijk 4 december gedaan. Controleer uw inbox en spamfolder hiervoor goed.

  • Een deelnemersticket is beide dagen geldig.
  • Met een deelnemersticket kan ook gecoacht worden.

Huidige status: NIET Verzonden. Niet ontvangen? Controleer uw spamfolder (afzender: Eventbrite) en neem daarna contact met ons op.

Coaches

Met een coachticket is het mogelijk de opwarmruimte te betreden om uw atleet te begeleiden. Een coachticket zal te bestellen zijn tot en met 30 november via onze webshop (binnenkort). Deze wordt dan naar het opgegeven e-mailadres gestuurd. Dit wordt uiterlijk 4 december gedaan. Controleer uw inbox en spamfolder hiervoor goed.

  • Maximaal 1 coach(ticket) per deelnemer.
  • U kunt meerdere deelnemers coachen met één coachticket.
  • Een coachticket is het gehele weekend geldig.

Te laat met de aanschaf en toch nog coachen? U dient dan een bezoekersticket aan te schaffen en zich te melden bij de wedstrijdtafel in de Diezehal.

Huidige status: NIET Verzonden. Niet ontvangen? Controleer uw spamfolder (afzender: Eventbrite) en neem daarna contact met ons op.

Locatie

Congrescentrum NH Koningshof
Locht 117
5504 RM Veldhoven

Je eerste wedstrijd?

Eerste keer coachen of gewoon even opfrissen?

Bekijk dan ons beginnershandboek!

Nog vragen?

Stel ze via ons contactformulier.