NK Powerliften Classic

TSKV Spartacus organiseert op zaterdag 23 en zondag 24 maart het NK Powerliften Classic 2019 in Tilburg.

Iedereen is welkom! Entree is 5 euro.

Nominaties en indeling

Bekijk hier de nominaties.

De indeling volgt zo snel mogelijk na het sluiten van de inschrijftermijn.

Inschrijven

Het inschrijfgeld voor deze wedstrijd bedraagt 20 euro (+ administratiekosten) en men dient lid te zijn van de K.N.K.F. – Sectie Powerliften.

Je dient de Nederlandse identiteit te bezitten. Dit kan alleen aangetoond worden met een geldige identiteitskaart of geldig paspoort tijdens de weging (dus geen rijbewijs!).

Kwalificatie-eisen

Inschrijven voor het NK Powerliften Classic Open/Senioren is uitsluitend mogelijk voor atleten die zich voor deze wedstrijd hebben gekwalificeerd. Bekijk hier de kwalificatie-eisen (.PDF). Deze eisen gelden op basis van een totaal gedraaid op een officiële classic wedstrijd na 1 december 2017. Kwalificatie is alleen mogelijk voor de gewichtsklasse waarin de lifter uitgekomen is op de betreffende kwalificatiewedstrijd. Meedoen in een zwaardere klasse is ook mogelijk wanneer met deelname in de lichtere klasse de eis voor de zwaardere klasse behaald is. Andersom is dit niet mogelijk.

VKDO

Alle deelnemers dienen ook het formulier ‘Verklaring kostenverdeling doping-gerelateerde overtredingen’ (klik hier) ondertekend aan te leveren voor het einde van de inschrijvingstermijn bij bondsecretaris Henk Keizer ([email protected]). Atleten die dit formulier niet tijdig aanleveren worden uitgesloten van deelname.

Inschrijfformulier

Bekijk hier de nominaties en het inschrijfformulier

De inschrijf- en wijzigingstermijn loopt tot en met 1 maart 2019.

Verenigingen en sportscholen kunnen hun deelnemers alleen inschrijven via de specifieke link in de uitnodigingsmail.

Locatie

TSKV Spartacus
Academielaan 5
5037 ET Tilburg

Je eerste wedstrijd?

Eerste keer coachen of gewoon even opfrissen?

Bekijk dan ons beginnershandboek!