NK Powerliften Classic

TSKV Spartacus organiseert 21 & 22 maart het NK Powerliften Classic 2020 Open. Tijdens deze wedstrijd zal de top van Nederland gaan strijden om de titel Nederlands Kampioen.

Iedereen is welkom! Entree is 5 euro (alleen PIN).

Nominaties en indeling

Bekijk hier de nominaties

De indeling wordt zo spoedig mogelijk na het sluiten van de inschrijvingen bekend gemaakt.

Livestream en social media

Via onze livestream pagina zal de wedstrijd live te volgen zijn.

Volg ook onze Instagram en Facebook voor sfeerimpressies en nieuws vanuit de wedstrijd.

Ook organisator TSKV Spartacus zal het gehele weekend verslag uitbrengen op hun Instagram en Facebook.

Stands

Tijdens dit weekend zijn er plaatsen voor standhouders.

Ook interesse? Neem contact op!

Coachinformatie

Nieuwe procedure: Bij deze wedstrijd dienen alle wedstrijdcoaches geregistreerd te zijn bij de KNKF. Indien u al als wedstrijdlid staat geregistreerd is dit niet nodig.

Iedere coach dient zich ook bekend te maken met de procedures van de Dopingautoriteit. Zij dienen de module Brons te volgen op de e-learning van de Dopingautoriteit.

Het coachinschrijfformulier voor deze wedstrijd volgt nog en zal hier aangekondigd worden.

Deelnemersinformatie

Kwalificatie-eisen

Voor het NK dient men de Nederlandse identiteit te bezitten. Dit kan alleen aangetoond worden met een geldige identiteitskaart of geldig paspoort tijdens de weging (dus geen rijbewijs of kopie!).

Inschrijven voor het NK Open (Senioren) is uitsluitend mogelijk voor atleten die zich voor deze wedstrijd hebben gekwalificeerd. Download hier de vereiste totalen (.PDF). Deze totalen dienen behaald te zijn in de gewenste gewichtsklasse tijdens een officiële nationale of internationale classic wedstrijd na 1 januari 2019 en voor het einde van de inschrijftermijn.

Anti-doping

Iedere deelnemer dient zich bekend te maken met de procedures van de Dopingautoriteit. Zij dienen de module Brons te volgen op de e-learning van de Dopingautoriteit. Registreer je bij de e-learning met hetzelfde e-mailadres als gebruikt bij de KNKF.

De e-learning cursus is de vervanger van het VKDO formulier wat in eerdere jaren verplicht was. Het VKDO formulier hoeft dus niet meer aangeleverd te worden.

Prijzen

Per gewichtsklasse zullen er medailles zijn voor de drie deelnemers met hoogste totaal. Daarnaast zal er een beste deelnemerprijs uitgereikt worden aan de beste dame en heer berekend aan de hand van de IPF formule.

Inschrijven

Het inschrijfgeld voor deze wedstrijd bedraagt 30 euro (+ administratiekosten) en men dient lid te zijn van de K.N.K.F. – Sectie Powerliften.

Inschrijfformulier

Inschrijven is mogelijk vanaf dinsdag 21 januari 07:00 uur. De inschrijf- en wijzigingstermijn loopt tot en met vrijdag 28 februari. Er is geen maximum gesteld aan het aantal deelnemers.

Bekijk hier de nominaties en het inschrijfformulier

Verenigingen en sportscholen kunnen hun deelnemers alleen inschrijven via de specifieke link in de uitnodigingsmail.

Locatie

TSKV Spartacus
Academielaan 5
5037 ET Tilburg

Parkeren is gratis. Toegang tot de zaal via het sportcafé.

https://tskvspartacus.nl

Je eerste wedstrijd?

Eerste keer coachen of gewoon even opfrissen?

Bekijk dan ons beginnershandboek!

Nog vragen?

Stel ze via ons contactformulier.