Northside Barbell Cup

GSKV Northside Barbell organiseert op 1 & 2 februari 2020 de tweede editie van hun classic cup in Groningen!

Iedereen is welkom! Entree voor bezoekers en coaches 5 euro (alleen PIN).

Indeling en tijdschema

Nominaties (binnenkort)

De indeling wordt zo spoedig mogelijk bekend gemaakt na het sluiten van de inschrijvingen.

Livestream

Mocht je er onverhoopt niet bij kunnen zijn dit weekend? Volg dan de livestream via onze website.

Deelnemersinformatie

Kwalificatie-eisen

Er zijn geen kwalificatie-eisen voor deze wedstrijd.

Prijzen

Iedereen doet alleen mee aan de open (senioren) klasse. Voor zowel mannen als vrouwen geldt dat er naast medailles per gewichtsklasse een “Best Lifter” prijs is op basis van IPF-punten.

Weging

Deelnemers, let op: bij de weging is een geldig paspoort of een geldige ID-kaart vereist. Identificeren is niet mogelijk met een rijbewijs.

VKDO

Alle deelnemers dienen ook het jaarlijkse formulier ‘Verklaring kostenverdeling doping-gerelateerde overtredingen 2020’ (klik hier) ondertekend aan te leveren voor het einde van de inschrijvingstermijn bij Henk Keizer ([email protected]). Atleten die dit formulier niet tijdig aanleveren worden uitgesloten van deelname.

Inschrijven

Het inschrijfgeld voor deze wedstrijd bedraagt 30 euro (+ administratiekosten) en men dient lid te zijn van de K.N.K.F. – Sectie Powerliften op moment van inschrijving. Wanneer u it jaar nog lid wordt van de KNKF, betaalt u slechts 11,75 euro contributie voor 2019.

Bondsleden van iedere nationaliteit zijn welkom om mee te doen. Ook leden van bij de IPF aangesloten bonden uit het buitenland zijn welkom. Het is ook mogelijk om als buitenlander lid te worden van de KNKF - Sectie Powerliften. Subjunioren, junioren en geregistreerde studenten betalen 20 euro.

Verenigingen

Verenigingen en sportscholen kunnen hun deelnemers alleen inschrijven via de specifieke link in de uitnodigingsmail. Vanwege het belang van verenigingen (o.a. wedstrijdorganisatie), mogen zij al een week eerder inschrijven. De wedstrijdsecretaris van de vereniging/sportschool kan alleen leden inschrijven die in de KNKF ledenadministratie gekoppeld zijn aan de vereniging. Stuur als wedstrijdsecretaris een bericht naar [email protected] om uw leden te koppelen. Meer informatie over de procedure onderaan op deze pagina.

Inschrijfformulier

Inschrijven is mogelijk vanaf dinsdag 3 december 2019 07:00 uur. De inschrijf- en wijzigingstermijn loopt tot en met 10 januari. Er zijn een beperkt aantal plaatsen.

Inschrijven (binnenkort)

Adres

KPN Borg
Stationsplein 7
9726 AE Groningen

De locatie is lastig vindbaar. Bekijk daarom hier de routebeschrijving (.PDF) met o.a. parkeermogelijkheden.

https://northsidebarbell.nl/

Je eerste wedstrijd?

Eerste keer coachen of gewoon even opfrissen?

Bekijk dan ons beginnershandboek!

Nog vragen?

Stel ze via ons contactformulier.