[AFGELAST] Profectus Cup

NSKV Profectus organiseert op zaterdag 25 april 2020 hun allereerste classic powerlift cup in Nijmegen!

Iedereen is welkom! Entree voor bezoekers en coaches 5 euro (alleen PIN).

AFGELAST

Deze wedstrijd is afgelast in verband met de coranavirus epidemie.

Indeling en tijdschema

Nominaties

De indeling wordt zo spoedig mogelijk na sluiting van de inschrijvingen bekend gemaakt.

Livestream

Meer informatie hierover volgt nog.

Deelnemersinformatie

Kwalificatie-eisen

Er zijn geen kwalificatie-eisen voor deze wedstrijd.

Prijzen

Iedereen doet alleen mee aan de open (senioren) klasse. Voor zowel mannen als vrouwen geldt dat er naast medailles per gewichtsklasse een “Best Lifter” prijs is op basis van IPF-punten.

Weging

Deelnemers, let op: bij de weging is een geldig paspoort of een geldige ID-kaart vereist. Identificeren is niet mogelijk met een rijbewijs.

Anti-doping

Iedere deelnemer dient zich bekend te maken met de procedures van de Dopingautoriteit. Zij dienen de module Brons te volgen op de e-learning van de Dopingautoriteit. Registreer je bij de e-learning met hetzelfde e-mailadres als gebruikt bij de KNKF en kies als organisatie KNKF.

De e-learning cursus is de vervanger van het VKDO formulier wat in eerdere jaren verplicht was. Het VKDO formulier hoeft dus niet meer aangeleverd te worden.

Inschrijven

Het inschrijfgeld voor deze wedstrijd bedraagt 30 euro (+ administratiekosten) en men dient lid te zijn van de K.N.K.F. – Sectie Powerliften op moment van inschrijving en deelname. Subjunioren, junioren en geregistreerde studenten betalen 20 euro.

Verenigingen

Verenigingen en sportscholen kunnen hun deelnemers alleen inschrijven via de specifieke link in de uitnodigingsmail. Vanwege het belang van verenigingen (o.a. wedstrijdorganisatie), mogen zij al een week eerder inschrijven. De wedstrijdsecretaris van de vereniging/sportschool kan alleen leden inschrijven die in de KNKF ledenadministratie gekoppeld zijn aan de vereniging. Stuur als wedstrijdsecretaris een bericht naar [email protected] om uw leden te koppelen. Meer informatie over de procedure onderaan op deze pagina.

Inschrijfformulier

Inschrijven is mogelijk vanaf dinsdag 25 februari 07:00 uur. De inschrijf- en wijzigingstermijn loopt tot en met 3 april. Er zijn een beperkt aantal plaatsen (50).

Inschrijven

Coachinformatie

Iedere wedstrijdcoach dient zich bekend te maken met de procedures van de Dopingautoriteit. Zij dienen de module Trainer-Coach 3 te volgen op de e-learning van de Dopingautoriteit.

Meer informatie volgt nog.

Adres

Radboud Sportcentrum Nijmegen
Heyendaalseweg 141
6525AJ Nijmegen

http://www.nskvprofectus.nl/

Je eerste wedstrijd?

Eerste keer coachen of gewoon even opfrissen?

Bekijk dan ons beginnershandboek!

Nog vragen?

Stel ze via ons contactformulier.