Loods 37 Cup Powerliften Classic

Loods 37 organiseert zondag 20 september de Loods 37 Cup Powerliften Classic in Weert.

LET OP Deze wedstrijd stond eerst te boek als “SBD CUP” in Nijmegen, maar is door omstandigheden gewisseld van organisatie.

Corona maatregelen

Nominaties en indeling

Ochtendwedstrijd

 • Weging: 8.00 - 9.30 uur
 • Aanvang wedstrijd: 10.00 uur
 • Klasses: alle dames en 66.0 & 83.0 kg klasse heren
 • Einde wedstrijd inclusief prijsuitreiking 13.00 uur
  • Alle atleten, coaches en publiek deze wedstrijd verlaten het terrein

Middagwedstrijd

 • Weging: 14.00 - 15.30 uur
 • Aanvang wedstrijd: 16.00 uur
 • Klasses: 74.0 kg & 93.0 tot en met 120.0+ kg klasse heren
 • Einde wedstrijd inclusief prijsuitreiking 18.30 uur
  • Alle atleten, coaches en publiek deze wedstrijd verlaten het terrein

Toeschouwers

Alle bezoekers dienen van tevoren online een e-ticket te kopen voor een tijdsslot. Deze laat u bij de entree scannen. Er geldt te alle tijden een maximum op het aantal bezoekers.

Update 15 september: door de beperkte bezoekersruimte en de coronamaatregelen worden eerst de deelnemers per mail in staat gesteld om een bezoekersticket aan te schaffen. Mochten er zaterdag nog tickets beschikbaar zijn, dan zullen deze in onze ticketshop beschikbaar komen.

De bezoekersruimte is gescheiden van alle deelnemers- en coachruimtes. Deelnemers of wedstrijdcoaches die na hun wedstrijd nog willen kijken, kunnen een verzoek indienen voor een kosteloos bezoekersticket voor een bepaald tijdsslot. Neem hiervoor contact op.

Livestream

De wedstrijd is live te volgen via onze livestreampagina: www.powerliften.sport/live

De livestream wordt volwaardig verzorgd door de wedstrijdtechniekcommissie zodat u ook thuis de wedstrijd optimaal kunt volgen.

Deelnemersinformatie

Kwalificatie-eisen

Voor deze wedstrijd geldt geen kwalificatie-eis.

Weging

Deelnemers, let op: bij de weging is een geldig paspoort of een geldige ID-kaart vereist. Identificeren is niet mogelijk met een rijbewijs.

Anti-doping

Iedere deelnemer en wedstrijdcoach dient zich bekend te maken met de procedures van de Dopingautoriteit. Zij dienen een module te volgen op de e-learning van de Dopingautoriteit.

 • Deelnemers: Module Brons
 • Wedstrijdcoaches: Module Trainer-Coach 3

Registreer je hier met exact dezelfde naam en hetzelfde e-mailadres als gebruikt bij de KNKF inschrijving. Selecteer bij organisatie KNKF.

De e-learning cursus is de vervanger van het VKDO formulier wat in eerdere jaren verplicht was. Het VKDO formulier hoeft dus niet meer aangeleverd te worden.

Prijzen

Bij deze wedstrijd zijn er medailles voor iedere gewichtsklasse bij ieder geslacht met meer dan 15 deelnemers. Daarnaast zal er sowieso een beste deelnemer prijs zijn bij zowel de heren als dames. Deze zal gebaseerd worden op de nieuwe IPF Good Lift Points (GLP) formule.

Inschrijven

Voor de inschrijving dienen zowel deelnemers als coaches eerst lid te zijn van de KNKF. Ook dienen zij de bijbehorende bovengenoemde Dopingautoriteit e-learning afgerond te hebben.

Deze wedstrijd is alleen open voor degenen die (nog) niet gekwalificeerd zijn voor het Open NK Powerliften Classic 2020 in december. Op deze manier hopen wij al onze leden in deze coronatijd de mogelijkheid te geven om aan een wedstrijd deel te nemen.

Bondsleden met studentenstatus worden geacht deel te nemen aan het studentenkampioenchap in oktober.

 • Inschrijfgeld deelnemers: 30 euro (+ administratiekosten)
 • Inschrijfgeld wedstrijdcoaches: nvt

Wedstrijdcoaches

Ook wedstrijdcoaches dienen zich in te schrijven. Dat kan kostenloos via dit formulier tot en met vrijdag 11 september. Verenigingen kunnen via hun speciale inschrijflink uit de uitnodigingsmail bovenaan die pagina klikken op “Inschrijven coach”.

Alle wedstrijdcoaches dienen lid te zijn van de KNKF en bovenstaande Dopingautoriteit e-learning coachmodule afgerond te hebben.

Let op: maximaal één coach per atleet. Coaches die niet geregistreerd zijn krijgen geen toegang tot de wedstrijd.

Inschrijfformulier

De inschrijf- en wijzigingstermijn loopt tot en met vrijdag 4 september. Er is een maximum gesteld aan het aantal deelnemers.

Verenigingen en sportscholen kunnen hun deelnemers en wedstrijdcoaches alleen inschrijven via de specifieke link in de uitnodigingsmail.

Locatie

Loods 37
Dr Schaepmanstraat 37
6004 AD Weert

https://www.loods-37.nl/

Je eerste wedstrijd?

Eerste keer coachen of gewoon even opfrissen?

Bekijk dan ons beginnershandboek!

Nog vragen?

Stel ze via ons contactformulier.