NK Bankdrukken Equipped Open

Powerlifting Apeldoorn organiseert op zondag 4 juli het Open (Senioren) NK Bankdrukken Equipped 2021.
Bij minder dan 12 deelnemers wordt deze wedstrijd een Equipped Bench Press Cup.

Deze wedstrijd geldt als kwalificatie-wedstrijd voor het EK en WK Bankdrukken Equipped.

Het is mogelijk om ditzelfde weekend ook deel te nemen aan het NK Bankdrukken Classic voor (Sub)Junioren en Masters. Equipped is het laatste onderdeel van de dag of het weekend.

Het gebruik van een equipped bankdrukpak is verplicht bij deze wedstrijd.

COVID-19 maatregelen

Deze wedstrijd zal gehouden worden in overeenstemming met de gemeente Apeldoorn.

Toeschouwers zijn niet toegestaan.

Nominaties en indeling

Bekijk hier de nominaties

De indeling wordt zo spoedig mogelijk na het sluiten van de inschrijvingen bekend gemaakt.

Livestream

Meer informatie hierover volgt nog.

Coachinformatie

Bij deze wedstrijd dienen alle wedstrijdcoaches tijdig geregistreerd te zijn bij de KNKF. Indien u al als wedstrijdlid staat geregistreerd is dit niet nodig.

Iedere coach dient zich ook bekend te maken met de procedures van de Dopingautoriteit. Zij dienen de module Trainer-Coach 3 te volgen op de e-learning van de Dopingautoriteit.

Inschrijven als wedstrijdcoach kan kostenloos via dit formulier. Clubs kunnen via hun speciale inschrijflink uit de uitnodigingsmail bovenaan die pagina klikken op “Inschrijven coach”. Wedstrijdcoaches kunnen inschrijven tot en met vrijdag 25 juni.

Deelnemersinformatie

Kwalificatie-eisen

Voor het NK dient men de Nederlandse identiteit te bezitten. Dit kan alleen aangetoond worden met een geldige identiteitskaart of geldig paspoort tijdens de weging (dus geen rijbewijs of kopie!).

Voor deze Nederlandse Kampioenschappen gelden geen kwalificatie-eisen.

Anti-doping

Iedere deelnemer dient zich bekend te maken met de procedures van de Dopingautoriteit. Zij dienen de module Brons te volgen op de e-learning van de Dopingautoriteit. Registreer je bij de e-learning met hetzelfde e-mailadres als gebruikt bij de KNKF.

De e-learning cursus is de vervanger van het VKDO formulier wat in eerdere jaren verplicht was. Het VKDO formulier hoeft dus niet meer aangeleverd te worden.

Prijzen

Indien er minder dan 15 deelnemers zijn per geslacht vervallen de reguliere medailles en worden prijzen alleen uitgereikt aan de top 3 “Best Lifters” op basis van Goodlift punten.

Nederlandse records gaan volgens de normale gewichtsklassen en leeftijdsklassen.

Inschrijven

Het inschrijfgeld voor deze wedstrijd bedraagt 30 euro (+ administratiekosten) en men dient lid te zijn van de K.N.K.F. – Sectie Powerliften.

Inschrijfformulier

De inschrijf- en wijzigingstermijn loopt tot en met vrijdag 18 juni. Er is geen maximum gesteld aan het aantal deelnemers.

Bij minder dan 12 deelnemers wordt deze wedstrijd een Equipped Bench Press Cup.

Het is mogelijk om ditzelfde weekend ook deel te nemen aan het NK Bankdrukken Classic voor (Sub)Junioren en Masters. Equipped is het laatste onderdeel van de dag of het weekend.

Het gebruik van een equipped bankdrukpak is verplicht bij deze wedstrijd.

Bekijk hier de nominaties en het inschrijfformulier

Verenigingen en sportscholen kunnen hun deelnemers alleen inschrijven via de specifieke link in de uitnodigingsmail. Deze uitnodiging wordt zo spoedig mogelijk verstuurd.

Locatie

The Gym
Jean Monnetpark 67
7336 BB Apeldoorn

Je eerste wedstrijd?

Eerste keer coachen of gewoon even opfrissen?

Bekijk dan ons beginnershandboek!

Nog vragen?

Stel ze via ons contactformulier.