NK Powerliften Classic Dames

De Sectie Powerliften & Life PowerBase organiseren zaterdag 22 mei het Open NK Powerliften Classic 2020 Dames. Tijdens deze wedstrijd zal de top van Nederland gaan strijden om de titel Nederlands Kampioen.

Wij organiseren deze wedstrijd in mei om aan te sluiten op kalender van de International Powerlifting Federation (IPF).

COVID-19 maatregelen

Deze wedstrijd wordt gehouden in overeenstemming met de gemeente Midden-Delfland en de betreffende veiligheidsregio.

Deze wedstrijd zal zonder toeschouwers op locatie plaats vinden.

Nominaties en indeling

Bekijk hier de nominaties

Zaterdagochtend

  • Weging: 08.00 - 09.30 uur
  • Aanvang wedstrijd: 10.00 uur
  • Klasses: 47.0 kg t/m 63.0 kg

Zaterdagmiddag

  • Weging: 13.00 - 14.30 uur
  • Aanvang wedstrijd: 15.00 uur
  • Klasses: 69.0 kg t/m 84.0+ kg

Livestream en social media

Via onze livestream pagina zal de wedstrijd live te volgen zijn. Onze wedstrijdtechniekcommissie zal u voorzien van een mooi verslag van de strijd om de titel Nederlands kampioen.

Volg ook onze Instagram en Facebook voor sfeerimpressies en nieuws vanuit de wedstrijd.

Coachinformatie

Bij deze wedstrijd dienen alle wedstrijdcoaches tijdig geregistreerd te zijn bij de KNKF. Indien u al als wedstrijdlid staat geregistreerd is dit niet nodig.

Iedere coach dient zich ook bekend te maken met de procedures van de Dopingautoriteit. Zij dienen de module Brons te volgen op de e-learning van de Dopingautoriteit.

Inschrijven als wedstrijdcoach kan kostenloos via dit formulier. Clubs kunnen via hun speciale inschrijflink uit de uitnodigingsmail bovenaan die pagina klikken op “Inschrijven coach”.

Inschrijven kan tot en met vrijdag 14 mei.

Deelnemersinformatie

Kwalificatie-eisen

Voor het NK dient men de Nederlandse identiteit te bezitten. Dit kan alleen aangetoond worden met een geldige identiteitskaart of geldig paspoort tijdens de weging (dus geen rijbewijs of kopie!).

Inschrijven voor Open (Senioren) NK Powerliften Classic is uitsluitend mogelijk voor atleten die zich voor deze wedstrijd hebben gekwalificeerd. Zie hiervoor onze kwalificatie-eisen pagina.

Anti-doping

Iedere deelnemer dient zich bekend te maken met de procedures van de Dopingautoriteit. Zij dienen de module Brons te volgen op de e-learning van de Dopingautoriteit. Registreer je bij de e-learning met hetzelfde e-mailadres als gebruikt bij de KNKF.

De e-learning cursus is de vervanger van het VKDO formulier wat in eerdere jaren verplicht was. Het VKDO formulier hoeft dus niet meer aangeleverd te worden.

Prijzen

Per gewichtsklasse zullen er medailles zijn voor de drie deelnemers met hoogste totaal. Daarnaast zal er een beste deelnemerprijs uitgereikt worden aan de beste dame en heer berekend aan de hand van de IPF formule.

Inschrijven

Het inschrijfgeld voor deze wedstrijd bedraagt 30 euro (+ administratiekosten) en men dient lid te zijn van de K.N.K.F. – Sectie Powerliften.

Inschrijfformulier

De inschrijf- en wijzigingstermijn loopt tot en met vrijdag 30 april. Er is geen maximum gesteld aan het aantal deelnemers.

Bekijk hier de nominaties en het inschrijfformulier

Verenigingen en sportscholen kunnen hun deelnemers alleen inschrijven via de specifieke link in de uitnodigingsmail. Deze uitnodiging wordt zo spoedig mogelijk verstuurd.

Locatie

Life PowerBase
Maassluiseweg 8
3155 EJ Maasland

https://www.lifepowerbase.nl/

Je eerste wedstrijd?

Eerste keer coachen of gewoon even opfrissen?

Bekijk dan ons beginnershandboek!

Nog vragen?

Stel ze via ons contactformulier.