NK Powerliften Classic Subjunioren & Junioren

Loods 37 organiseert op 17 & 18 juli het Subjunioren & Junioren NK Powerliften Classic 2021.

COVID-19 maatregelen

Deze wedstrijd zal gehouden worden in overeenstemming met de gemeente Weert.

Toeschouwers zijn niet toegestaan.

Nominaties en indeling

Bekijk hier de nominaties

De indeling wordt zo spoedig mogelijk na het sluiten van de inschrijvingen bekend gemaakt.

Livestream en social media

Via onze livestream pagina zal de wedstrijd live te volgen zijn. Onze wedstrijdtechniekcommissie zal u voorzien van een mooi verslag van de strijd om de titel Nederlands kampioen.

Volg ook onze Instagram en Facebook voor sfeerimpressies en nieuws vanuit de wedstrijd.

Coachinformatie

Bij deze wedstrijd dienen alle wedstrijdcoaches tijdig geregistreerd te zijn bij de KNKF. Indien u al als wedstrijdlid staat geregistreerd is dit niet nodig.

Iedere coach dient zich ook bekend te maken met de procedures van de Dopingautoriteit. Zij dienen de module Trainer-Coach 3 te volgen op de e-learning van de Dopingautoriteit.

Inschrijven als wedstrijdcoach kan kostenloos via dit formulier. Clubs kunnen via hun speciale inschrijflink uit de uitnodigingsmail bovenaan die pagina klikken op “Inschrijven coach”. Wedstrijdcoaches kunnen inschrijven tot en met vrijdag 9 juli.

Deelnemersinformatie

Kwalificatie-eisen

Voor het NK dient men de Nederlandse identiteit te bezitten. Dit kan alleen aangetoond worden met een geldige identiteitskaart of geldig paspoort tijdens de weging (dus geen rijbewijs of kopie!).

Voor deze Nederlandse Kampioenschappen gelden geen kwalificatie-eisen.

Anti-doping

Iedere deelnemer dient zich bekend te maken met de procedures van de Dopingautoriteit. Zij dienen de module Brons te volgen op de e-learning van de Dopingautoriteit. Registreer je bij de e-learning met hetzelfde e-mailadres als gebruikt bij de KNKF.

De e-learning cursus is de vervanger van het VKDO formulier wat in eerdere jaren verplicht was. Het VKDO formulier hoeft dus niet meer aangeleverd te worden.

Prijzen

Indien er minder dan 15 deelnemers zijn voor een leeftijdscategorie per geslacht vervallen de reguliere medailles en worden prijzen alleen uitgereikt aan de top 3 “Best Lifters” van die leeftijdscategorie op basis van Goodlift punten.

Er zijn de volgende leeftijdscategorieën:

  • Subjunior ben je vanaf de dag dat je 14 wordt.
  • Junior ben je vanaf 1 januari vanaf het jaar dat je 19 wordt tot en met het volledige kalenderjaar waarin je 23 wordt.

Nederlandse records gaan volgens de normale gewichtsklassen en leeftijdsklassen.

Inschrijven

Het inschrijfgeld voor deze wedstrijd bedraagt 20 euro (+ administratiekosten) en men dient lid te zijn van de K.N.K.F. – Sectie Powerliften.

Inschrijfformulier

De inschrijf- en wijzigingstermijn loopt tot en met vrijdag 25 juni. Er geldt een maximum aantal deelnemers van 80. In het nominatiesysteem wordt de inschrijvingsopening aangekondigd.

Bekijk hier de nominaties en het inschrijfformulier

Verenigingen en sportscholen kunnen hun deelnemers alleen inschrijven via de specifieke link in de uitnodigingsmail. Deze uitnodiging wordt zo spoedig mogelijk verstuurd.

Locatie

Loods 37
Dr Schaepmanstraat 37
6004 AD Weert

https://www.loods-37.nl/

Je eerste wedstrijd?

Eerste keer coachen of gewoon even opfrissen?

Bekijk dan ons beginnershandboek!

Nog vragen?

Stel ze via ons contactformulier.