Open NK Bankdrukken Classic & Open Bankdruk Cup

Speijers Sports organiseert op zondag 18 september het Open NK Bankdrukken Classic 2022 en een Open Bankdruk Cup in Beuningen.

Bezoekers

Iedereen is van harte welkom. Entree is 5 euro (alleen PIN).

Nominaties en indeling

Bekijk de nominaties van:

Let op: enkelen waren niet gekwalificeerd voor het NK en zijn omgezet naar de Speijers Sports Bankdruk Cup. Zij hebben hierover mail ontvangen.

Zondagochtend: Speijers Sports Bankdruk Cup

  • Weging: 08.00 - 09.30 uur
  • Aanvang wedstrijd: 10.00 uur

Zondagmiddag: Open NK Bankdrukken

  • Weging: 10.00 - 11.30 uur
  • Aanvang wedstrijd: 12.00 uur

Livestream

De wedstrijd is live te volgen via powerliften.sport/live.

Coachinformatie

Iedere deelnemer mag één wedstrijdcoach meenemen en dient die vooraf te registreren. Registreren kan kostenloos tot de zondag 20.30 uur de week voor de wedstrijd. Wedstrijdcoaches dienen lid te zijn bij de KNKF.

Iedere coach dient zich ook bekend te maken met de procedures van de Dopingautoriteit. Zij dienen de module Trainer-Coach 3 te volgen op de e-learning van de Dopingautoriteit. Gebruik bij de e-learning hetzelfde e-mailadres als gebruikt bij uw KNKF lidmaatschap.

Clubs dienen de wedstrijdcoaches voor hun leden via de speciale inschrijflink uit de uitnodigingsmail in te schrijven. Inschrijven als wedstrijdcoach voor algemene leden kan via de nominatiepagina.

Deelnemersinformatie

Kwalificatie-eisen

Voor dit Open NK gelden de eisen zoals gesteld op onze kwalificatie-eisenpagina.

Weging

Deelnemers, let op: bij de weging is een geldig paspoort of een geldige ID-kaart vereist. Identificeren is niet mogelijk met een rijbewijs.

Anti-doping

Iedere deelnemer dient zich bekend te maken met de procedures van de Dopingautoriteit. Zij dienen de module Brons te volgen op de e-learning van de Dopingautoriteit. Gebruik bij de e-learning hetzelfde e-mailadres als gebruikt bij uw KNKF lidmaatschap.

Prijzen

Per gewichtsklasse zullen er medailles zijn voor de drie deelnemers met hoogste totaal. Daarnaast zal er een beste deelnemerprijs uitgereikt worden aan de beste dame en heer berekend aan de hand van de IPF Goodliftformule.

Indien er minder dan 15 deelnemers zijn per geslacht vervallen de reguliere medailles per gewichtsklasse. Alleen de top 3 “Best Lifters” prijzen worden dan uitgereikt voor dat geslacht op basis van IPF Goodlift punten.

Inschrijven

Het inschrijfgeld voor deze wedstrijd bedraagt 30 euro (+ administratiekosten) en men dient lid te zijn van de K.N.K.F. – Sectie Powerliften.

Inschrijfformulier

De inschrijf- en wijzigingstermijn loopt tot en met vrijdag 26 augustus. Voor de bankdruk cup geldt een maximum aantal deelnemers. Het is niet mogelijk om aan beide wedstrijden mee te doen.

Bekijk de nominaties en het inschrijfformulier van:

Verenigingen en sportscholen kunnen hun deelnemers alleen inschrijven via de specifieke link in de uitnodigingsmail.

Locatie

Speijers Sports
Aalsterveld 70A
6641 SE Beuningen

https://www.speijerssports.nl/

Je eerste wedstrijd?

Eerste keer coachen of gewoon even opfrissen?

Bekijk dan ons beginnershandboek!

Nog vragen?

Stel ze via ons contactformulier.