Topfit Equipped Cup

Sportcentrum TOPFIT organiseert op 12 juni de Topfit Equipped Cup in Geldrop. Op deze dag wordt er zowel een open equipped bankdrukwedstrijd als een open equipped powerliftwedstrijd gehouden. Alle leden kunnen hier aan mee doen.

Bezoekers

Iedereen is van harte welkom. Entree is 5 euro (alleen PIN).

Nominaties en indeling

Bekijk hier de nominaties voor het onderdeel:

Zondag

  • Weging: 09.00 - 10.30 uur
  • Aanvang wedstrijd: 11.00 uur
    • Bankdrukkers sluiten aan bij het bankdrukonderdeel van het powerliften.

Livestream

De wedstrijd is live te volgen via powerliften.sport/live.

Coachinformatie

Iedere deelnemer mag één wedstrijdcoach meenemen en dient die vooraf te registreren. Registreren kan kostenloos tot de zondag 20.30 uur de week voor de wedstrijd. Wedstrijdcoaches dienen lid te zijn bij de KNKF.

Iedere coach dient zich ook bekend te maken met de procedures van de Dopingautoriteit. Zij dienen de module Trainer-Coach 3 te volgen op de e-learning van de Dopingautoriteit. Gebruik bij de e-learning hetzelfde e-mailadres als gebruikt bij uw KNKF lidmaatschap.

Clubs dienen de wedstrijdcoaches voor hun leden via de speciale inschrijflink uit de uitnodigingsmail in te schrijven. Inschrijven als wedstrijdcoach voor algemene leden kan via de nominatiepagina.

Deelnemersinformatie

Kwalificatie-eisen

Voor deze wedstrijd gelden geen kwalificatie-eisen.

Weging

Deelnemers, let op: bij de weging is een geldig paspoort of een geldige ID-kaart vereist. Identificeren is niet mogelijk met een rijbewijs.

Anti-doping

Iedere deelnemer dient zich bekend te maken met de procedures van de Dopingautoriteit. Zij dienen de module Brons te volgen op de e-learning van de Dopingautoriteit. Gebruik bij de e-learning hetzelfde e-mailadres als gebruikt bij uw KNKF lidmaatschap.

Prijzen

Per gewichtsklasse zullen er medailles zijn voor de drie deelnemers met hoogste totaal. Daarnaast zal er een beste deelnemerprijs uitgereikt worden aan de beste dame en heer. Dit wordt bepaald aan de hand van de IPF Goodlift Points formule (GLP).

Indien er minder dan 15 deelnemers zijn per geslacht vervallen de reguliere medailles per gewichtsklasse. Alleen de top 3 “Best Lifters” prijzen worden dan uitgereikt van die leeftijdscategorie op basis van IPF Goodlift punten (GLP).

Inschrijven

Het inschrijfgeld voor deze wedstrijd bedraagt 30 euro (+ administratiekosten) en men dient lid te zijn van de K.N.K.F. – Sectie Powerliften.

Inschrijfformulier

De inschrijf- en wijzigingstermijn loopt tot en met vrijdag 20 mei.

Bekijk hier de nominaties en het inschrijfformulier:

Verenigingen en sportscholen kunnen hun deelnemers alleen inschrijven via de specifieke link in de uitnodigingsmail.

Locatie

Sportcentrum Topfit
Parallelweg 11 A
5664AC Geldrop

http://sportcentrumtopfit.nl/

Je eerste wedstrijd?

Eerste keer coachen of gewoon even opfrissen?

Bekijk dan ons beginnershandboek!

Nog vragen?

Stel ze via ons contactformulier.