Lichtstad Cup

De KNKF - Sectie Powerliften organiseert in het weekend van 16 & 17 december de Lichtstad Cup in Veldhoven. Dit betreft een open classic powerliften wedstrijd voor alle leden.

Deze wedstrijd is onderdeel van multi-sport evenement Lichtstad Open in Congrescentrum Koningshof. Andere sporten zijn bodybuilding (IFBB Nederland), worstelen (KNKF) en sambo (KNKF).

https://lichtstadopen.nl

Locatie

Congrescentrum NH Koningshof
Locht 117
5504 RM Veldhoven

Bezoekers

Iedereen is welkom! Bezoekerstickets kunnen online gekocht worden via: https://lichtstadopen.nl/tickets/

Livestream

De wedstrijd is live te volgen via powerliften.sport/live.

Pers

Neem gerust contact op voor al uw vragen.

Professionals

Contacteer ons ons bondsbureau uiterlijk de zondag voor de wedstrijd voor:

  • mogelijkheden omtrent stands en sponsoring
  • toestemming voor overige commerciële activiteiten op de wedstrijdlocatie (zoals mediapassen)

Nominaties en indeling

Bekijk hier de nominaties.

De indeling en wedstrijdtijden zijn afhankelijk van het aantal ingeschreven deelnemers en de gekozen gewichtsklassen. Zodra het niet meer mogelijk is om in te schrijven en van klasse te wijzigen, wordt de definitieve indeling en het tijdsschema zo spoedig mogelijk bekend gemaakt op deze pagina.

Coachinformatie

Iedere deelnemer mag één wedstrijdcoach meenemen en dient die vooraf te registreren. Registreren kan kostenloos tot de zondag 20.30 uur de week voor de wedstrijd. Wedstrijdcoaches dienen lid te zijn bij de KNKF.

Iedere coach dient zich ook bekend te maken met de procedures van de Dopingautoriteit. Zij dienen de module Trainer-Coach 3 te volgen op de e-learning van de Dopingautoriteit. Gebruik bij de e-learning hetzelfde e-mailadres als gebruikt bij uw KNKF lidmaatschap.

Clubs dienen de wedstrijdcoaches voor hun leden via de speciale inschrijflink uit de uitnodigingsmail in te schrijven. Inschrijven als wedstrijdcoach voor algemene leden kan via de nominatiepagina.

Wedstrijdcoaches krijgen alleen toegang tot de locatie tijdens de desbetreffende coachsessie. Indien zij daarbuiten ook aanwezig willen zijn, dienen zij gebruik te maken van een bezoekersticket.

Deelnemersinformatie

Kwalificatie-eisen

Voor deze wedstrijd gelden geen kwalificatie-eisen.

Weging

Deelnemers, let op: bij de weging is een geldig paspoort of een geldige ID-kaart vereist. Identificeren is niet mogelijk met een rijbewijs.

Anti-doping

Iedere deelnemer dient zich bekend te maken met de procedures van de Dopingautoriteit. Zij dienen de module Brons te volgen op de e-learning van de Dopingautoriteit. Gebruik bij de e-learning hetzelfde e-mailadres als gebruikt bij uw KNKF lidmaatschap.

Prijzen

Per gewichtsklasse zullen er medailles zijn voor de drie deelnemers met hoogste totaal. Daarnaast zal er een beste deelnemerprijs uitgereikt worden aan de beste dame en heer berekend aan de hand van de IPF Goodliftformule.

Inschrijven

Het inschrijfgeld voor deze wedstrijd bedraagt 30 euro (+ administratiekosten) en men dient lid te zijn van de K.N.K.F. – Sectie Powerliften.

Deelnemers krijgen alleen toegang tot de locatie tijdens de desbetreffende wedstrijdsessie. Indien zij daarbuiten ook aanwezig willen zijn, dienen zij gebruik te maken van een bezoekersticket.

Inschrijfformulier

Aangesloten clubs kunnen hun leden alleen inschrijven via hun clubportaal voor deze wedstrijd. De wedstrijdsecretaris van iedere club ontvangt hiervoor een uitnodiging per e-mail.

De inschrijf- en wijzigingstermijn loopt tot en met vrijdag 24 november. Wijzigen kan alleen via onze contactpagina. Er zijn een beperkt aantal plaatsen.

Het is niet mogelijk om zowel aan deze wedstrijd als aan de Lichtstad Cup 2.0 een weekend later mee te doen en/of op de reservelijst te staan.

De inschrijvingen openen:

  • Voor clubs: donderdag 19 oktober 20.00 uur
  • Voor leden zonder club: dinsdag 24 oktober 20.00 uur

Bekijk hier de nominaties en het inschrijfformulier

Je eerste wedstrijd?

Eerste keer coachen of gewoon even opfrissen?

Bekijk dan ons beginnershandboek!

Nog vragen?

Stel ze via ons contactformulier.