Open NK Powerliften

TSKV Spartacus organiseert op 25 & 26 februari het Open NK Powerliften (Classic) 2023 in Tilburg. De absolute top van Nederland zal hier strijden om het Nederlands Kampioenschap.

Bezoekers

Iedereen is welkom! Entree is 5 euro (alleen PIN) voor het gehele weekend.

Er zullen stands en horeca aanwezig zijn.

Buffet

Zondagavond is het voor iedereen mogelijk om deel te nemen aan een buffet. Voor 15 euro per persoon kunt u hier ook aan deelnemen. Het inschrijfformulier hiervoor volgt nog. Er zijn een beperkt aantal plaatsen.

Professionals

Contacteer ons ons bondsbureau uiterlijk de zondag voor de wedstrijd voor:

  • mogelijkheiden omtrent stands en sponsoring
  • een perspas voor u als journalist of persfotograaf en andere vragen
  • toestemming voor overige commerciële activiteiten op de wedstrijdlocatie

Nominaties en indeling

Bekijk hier de nominaties.

De indeling en wedstrijdtijden zijn afhankelijk van het aantal ingeschreven deelnemers en de gekozen gewichtsklassen. Zodra het niet meer mogelijk is om in te schrijven en van klasse te wijzigen, wordt de indeling en het tijdsschema zo spoedig mogelijk bekend gemaakt op deze pagina.

Livestream

De wedstrijd is live te volgen via powerliften.sport/live.

Coachinformatie

Iedere deelnemer mag één wedstrijdcoach meenemen en dient die vooraf te registreren. Registreren kan kostenloos tot de zondag 20.30 uur de week voor de wedstrijd. Wedstrijdcoaches dienen lid te zijn bij de KNKF.

Iedere coach dient zich ook bekend te maken met de procedures van de Dopingautoriteit. Zij dienen de module Trainer-Coach 3 te volgen op de e-learning van de Dopingautoriteit. Gebruik bij de e-learning hetzelfde e-mailadres als gebruikt bij uw KNKF lidmaatschap.

Clubs dienen de wedstrijdcoaches voor hun leden via de speciale inschrijflink uit de uitnodigingsmail in te schrijven. Inschrijven als wedstrijdcoach voor algemene leden kan via de nominatiepagina.

Deelnemersinformatie

Kwalificatie-eisen

Voor dit Open NK Powerliften gelden de eisen zoals gesteld op onze kwalificatie-eisenpagina.

Weging

Deelnemers, let op: bij de weging is een geldig paspoort of een geldige ID-kaart vereist. Identificeren is niet mogelijk met een rijbewijs.

Anti-doping

Iedere deelnemer dient zich bekend te maken met de procedures van de Dopingautoriteit. Zij dienen de module Brons te volgen op de e-learning van de Dopingautoriteit. Gebruik bij de e-learning hetzelfde e-mailadres als gebruikt bij uw KNKF lidmaatschap.

Prijzen

Per gewichtsklasse zullen er medailles zijn voor de drie deelnemers met hoogste totaal. Daarnaast zal er een beste deelnemerprijs uitgereikt worden aan de beste dame en heer berekend aan de hand van de IPF Goodliftformule.

Inschrijven

Het inschrijfgeld voor deze wedstrijd bedraagt 30 euro (+ administratiekosten) en men dient lid te zijn van de K.N.K.F. – Sectie Powerliften.

Inschrijfformulier

De inschrijf- en wijzigingstermijn loopt tot en met vrijdag 3 februari.

Bekijk hier de nominaties en het inschrijfformulier.

Aangesloten clubs kunnen hun leden alleen inschrijven via hun clubportaal voor deze wedstrijd. De wedstrijdsecretaris van iedere club ontvangt hiervoor een uitnodiging per e-mail.

Locatie

Koepelhal
NS-Plein
5014 DA Tilburg

Google Maps

Openbaar vervoer (OV)

De locatie ligt op loopafstand (500 meter) van treinstation Tilburg Centraal.

Parkeren

Overal geldt betaald parkeren. Wij raden aan:

Parkeergarage 013 Tivoli
Achter de Heuvel 3
5038 CW Tilburg

Google Maps

Website organisatie

https://tskvspartacus.nl/

Je eerste wedstrijd?

Eerste keer coachen of gewoon even opfrissen?

Bekijk dan ons beginnershandboek!

Nog vragen?

Stel ze via ons contactformulier.