Northside Barbell Cup

GSKV Northside Barbell organiseert in het weekend van 14 & 15 januari de Northside Barbell Cup, een open powerliftwedstrijd in Groningen.

Bezoekers

Iedereen is welkom! Entree is 5 euro (alleen PIN) voor het gehele weekend.

Nominaties en indeling

Bekijk hier de nominaties.

De indeling en wedstrijdtijden zijn afhankelijk van het aantal ingeschreven deelnemers en de gekozen gewichtsklassen. Zodra het niet meer mogelijk is om in te schrijven en van klasse te wijzigen, wordt de indeling en het tijdsschema zo spoedig mogelijk bekend gemaakt op deze pagina.

Livestream

De wedstrijd is live te volgen via powerliften.sport/live.

Coachinformatie

Iedere deelnemer mag één wedstrijdcoach meenemen en dient die vooraf te registreren. Registreren kan kostenloos tot de zondag 20.30 uur de week voor de wedstrijd. Wedstrijdcoaches dienen lid te zijn bij de KNKF.

Iedere coach dient zich ook bekend te maken met de procedures van de Dopingautoriteit. Zij dienen de module Trainer-Coach 3 te volgen op de e-learning van de Dopingautoriteit. Gebruik bij de e-learning hetzelfde e-mailadres als gebruikt bij uw KNKF lidmaatschap.

Clubs dienen de wedstrijdcoaches voor hun leden via de speciale inschrijflink uit de uitnodigingsmail in te schrijven. Inschrijven als wedstrijdcoach voor algemene leden kan via de nominatiepagina.

Deelnemersinformatie

Kwalificatie-eisen

Voor deze wedstrijd gelden geen kwalificatie-eisen.

Weging

Deelnemers, let op: bij de weging is een geldig paspoort of een geldige ID-kaart vereist. Identificeren is niet mogelijk met een rijbewijs.

Anti-doping

Iedere deelnemer dient zich bekend te maken met de procedures van de Dopingautoriteit. Zij dienen de module Brons te volgen op de e-learning van de Dopingautoriteit. Gebruik bij de e-learning hetzelfde e-mailadres als gebruikt bij uw KNKF lidmaatschap.

Prijzen

Per gewichtsklasse zullen er medailles zijn voor de drie deelnemers met hoogste totaal. Daarnaast zal er een beste deelnemerprijs uitgereikt worden aan de beste dame en heer berekend aan de hand van de IPF Goodliftformule.

Inschrijven

Het inschrijfgeld voor deze wedstrijd bedraagt 30 euro (+ administratiekosten) en men dient lid te zijn van de K.N.K.F. – Sectie Powerliften. Ook leden van bij de IPF aangesloten bonden uit het buitenland zijn welkom.

Inschrijfformulier

Inschrijven kan vanaf 15 november. De inschrijf- en wijzigingstermijn loopt tot en met vrijdag 23 december. Wijzigen kan alleen via onze contactpagina. Er zijn een beperkt aantal plaatsen.

Bekijk hier de nominaties en het inschrijfformulier

Clubs kunnen hun deelnemers alleen inschrijven via de specifieke link in de uitnodigingsmail.

Locatie

Parkeren

ParkBee Groningen Station
Stationsplein 7
9726 AE Groningen

Let op: vermeld bij de slagboom dat u komt voor de Northside Barbell Cup.

Wedstrijdlocatie

ACLO Station
Stationsplein 7
9726 AE Groningen

Bekijk hier de routebeschrijving (.PDF).

https://northsidebarbell.nl/

Je eerste wedstrijd?

Eerste keer coachen of gewoon even opfrissen?

Bekijk dan ons beginnershandboek!

Nog vragen?

Stel ze via ons contactformulier.