Regiokampioenschappen Midden-Zuid

TSKV Spartacus organiseert in het weekend van 6 & 7 juli de Regiokampioenschappen voor regio Midden-Zuid in Tilburg.

Regio Midden-Zuid omvat:

  • Limburg,
  • Noord-Brabant
  • Utrecht
  • Zeeland

De regiokampioenschappen zijn een nieuw concept waarbij iedereen die nog net onder het niveau zit van het Open NK aan mee kan doen. Wij hebben dit jaar het aantal gekwalificeerden per provincie aangehouden om Nederland in even grote regio’s te verdelen.

Regiokampioenschap Midden-Zuid 2024

Locatie

Tilburg University Sports Center
Academielaan 5
5037 ET Tilburg

Bezoekers

Iedereen is welkom! Entree is 10 euro per dag (alleen PIN).

Professionals

Contacteer ons ons bondsbureau uiterlijk de zondag voor de wedstrijd voor:

  • mogelijkheden omtrent stands en sponsoring
  • een perspas voor u als journalist of persfotograaf en andere vragen
  • toestemming voor overige commerciële activiteiten op de wedstrijdlocatie (zoals mediapassen)

Nominaties en indeling

Bekijk hier de nominaties

De indeling en wedstrijdtijden zijn afhankelijk van het aantal ingeschreven deelnemers en de gekozen gewichtsklassen. Zodra het niet meer mogelijk is om in te schrijven en van klasse te wijzigen, wordt de definitieve indeling en het tijdsschema zo spoedig mogelijk bekend gemaakt op deze pagina.

Livestream

De wedstrijd is live te volgen via powerliften.sport/live.

Coachinformatie

Iedere deelnemer mag één wedstrijdcoach meenemen en dient die vooraf te registreren. Registreren kan kostenloos tot de zondag 20.30 uur de week voor de wedstrijd. Wedstrijdcoaches dienen lid te zijn bij de KNKF.

Iedere coach dient zich ook bekend te maken met de procedures van de Dopingautoriteit. Zij dienen de module Trainer-Coach 3 te volgen op de e-learning van de Dopingautoriteit. Gebruik bij de e-learning hetzelfde e-mailadres als gebruikt bij uw KNKF lidmaatschap.

Clubs dienen de wedstrijdcoaches voor hun leden via de speciale inschrijflink uit de uitnodigingsmail in te schrijven. Inschrijven als wedstrijdcoach voor algemene leden kan via de nominatiepagina.

Deelnemersinformatie

Kwalificatie-eisen

  • Kwalificatiepunten vereist en niet reeds gekwalificeerd voor het Open NK Powerliften in enige gewichtsklasse.
  • De Nederlandse nationaliteit is vereist.
  • De provincie van je club is bepalend voor de regio waarin je mee mag doen. Bij algemene leden geldt de eigen woonplaats voor regiotoewijzing.

Weging

Deelnemers, let op: bij de weging is een geldig paspoort of een geldige ID-kaart vereist. Identificeren is niet mogelijk met een rijbewijs.

Anti-doping

Iedere deelnemer dient zich bekend te maken met de procedures van de Dopingautoriteit. Zij dienen de module Brons te volgen op de e-learning van de Dopingautoriteit. Gebruik bij de e-learning hetzelfde e-mailadres als gebruikt bij uw KNKF lidmaatschap.

Prijzen

Per gewichtsklasse zullen er medailles zijn voor de drie deelnemers met hoogste totaal. Daarnaast zal er een beste deelnemerprijs uitgereikt worden aan de beste dame en heer berekend aan de hand van de IPF Goodliftformule.

Inschrijven

Het inschrijfgeld voor deze wedstrijd bedraagt 40 euro (+ administratiekosten) en men dient lid te zijn van de K.N.K.F. – Sectie Powerliften.

Inschrijfformulier

Aangesloten clubs kunnen hun leden alleen inschrijven via hun clubportaal voor deze wedstrijd. De wedstrijdsecretaris van iedere club ontvangt hiervoor een uitnodiging per e-mail.

De inschrijf- en wijzigingstermijn loopt tot en met vrijdag 14 juni. Wijzigen kan alleen via onze contactpagina.

Bekijk hier de nominaties en het inschrijfformulier

Je eerste wedstrijd?

Eerste keer coachen of gewoon even opfrissen?

Bekijk dan ons beginnershandboek!

Nog vragen?

Stel ze via ons contactformulier.