SBD Cup

SBD Apparel Nederland & NKV Atlas organiseren in het weekend van 14 & 15 september de SBD Cup in Nijmegen. Dit betreft een open classic powerliften wedstrijd voor alle leden.

SBD pakt weer groots uit voor dit unieke evenement met tot 3 platformen continu kijkplezier! De opzet van deze wedstrijd is anders dan normaal. Inschrijvingen openen eerder zodat we tijdig de organisatie hierop aan kunnen passen. Ook kunnen deelnemers van andere landen aangesloten bij de International Powerlifting Federation (IPF) meedoen. Dit alles maakt de SBD Cup tot een uniek evenement met lange dagen die beloond worden met haar kenmerkende hechte sfeer en tribunes vol met hart voor de powerliftsport.

Locatie

Jan Massinkhal
Nieuwe Dukenburgseweg 5
6534 AD Nijmegen

Bezoekers

Iedereen is welkom! Entree is 10 euro per dag (alleen PIN).

Livestream

De wedstrijd is live te volgen via powerliften.sport/live.

Pers

Neem gerust contact op voor al uw vragen.

Professionals

Contacteer ons ons bondsbureau uiterlijk de zondag voor de wedstrijd voor:

  • mogelijkheden omtrent stands en sponsoring
  • een perspas voor u als journalist of persfotograaf en andere vragen
  • toestemming voor overige commerciële activiteiten op de wedstrijdlocatie (zoals mediapassen)
    • mediapassen voor commerciële doeleinden zijn deze wedstrijd 150 euro per pas per dag

Vrijwilligers

Powerliften is een vrijwilliger-intensieve sport en op zo’n grote wedstrijd als deze kunnen we jouw hulp goed gebruiken. Dit kan zijn van van helpen bij de entree, spotten, bij de catering, opbouw-afbouw of bij de wedstrijdtafel.

Vrijwilligers die lid zijn van een club dragen met helpen bij aan de betrokkenheidsscore voor hun club.

Meld je hier aan als vrijwilliger.

Nominaties en indeling

Bekijk hier de nominaties.

Hieronder staat de definitieve klassen indeling met de definitieve aanvangsttijden.

De verdeling van deelnemers over de platformen zoals in de nominatielijst kan tot na afloop van de weging nog gewijzigd worden om het wedstrijdverloop te bespoedigen. Hier kunnen dus geen rechten aan ontleend worden.

De indeling en wedstrijdtijden zijn afhankelijk van het aantal ingeschreven deelnemers en de gekozen gewichtsklassen. Zodra het niet meer mogelijk is om in te schrijven en van klasse te wijzigen, wordt de definitieve indeling en het tijdsschema zo spoedig mogelijk bekend gemaakt op deze pagina.

Coachinformatie

Iedere deelnemer mag één wedstrijdcoach meenemen en dient die vooraf te registreren. Registreren kan kostenloos tot de zondag 20.30 uur de week voor de wedstrijd.

Clubs dienen de wedstrijdcoaches voor hun leden via de speciale inschrijflink uit de uitnodigingsmail in te schrijven. Inschrijven als wedstrijdcoach voor algemene leden kan via de nominatiepagina.

Deelnemersinformatie

Kwalificatie-eisen

Voor deze wedstrijd gelden geen kwalificatie-eisen.

Weging

Deelnemers, let op: bij de weging is een geldig paspoort of een geldige ID-kaart vereist. Identificeren is niet mogelijk met een rijbewijs.

Anti-doping

Iedere deelnemer dient de module Brons gevolgd te hebben op de e-learning van de Dopingautoriteit.

Prijzen

Per gewichtsklasse zullen er medailles zijn voor de drie deelnemers met hoogste totaal. Daarnaast zal er een beste deelnemerprijs uitgereikt worden aan de beste dame en heer berekend aan de hand van de IPF Goodliftformule.

Inschrijven

Het inschrijfgeld voor deze wedstrijd bedraagt 40 euro (+ administratiekosten) en men dient lid te zijn van de K.N.K.F. – Sectie Powerliften.

Ook leden van andere IPF filialen zijn welkom op deze wedstrijd. Volg hiervoor de instructies op onze lidmaatschapspagina.

Inschrijfformulier

Aangesloten clubs kunnen hun leden alleen inschrijven via hun clubportaal voor deze wedstrijd. De wedstrijdsecretaris van iedere club ontvangt hiervoor een uitnodiging per e-mail.

De inschrijf- en wijzigingstermijn loopt tot en met vrijdag 23 augustus. Wijzigen kan alleen via onze contactpagina. Er zijn een beperkt aantal plaatsen.

Bekijk hier de nominaties en het inschrijfformulier

Je eerste wedstrijd?

Eerste keer coachen of gewoon even opfrissen?

Bekijk dan ons beginnershandboek!

Nog vragen?

Stel ze via ons contactformulier.