Vertrek bondscoach bankdrukken Ed Pietersma

Door Chris | January 2, 2019

Bondscoach Ed Pietersma zal helaas gaan stoppen als coach voor de KNKF - Sectie Powerliften.

Wegens gezondheidsredenen heeft Ed Pietersma te kennen gegeven te stoppen met zijn functie als bondscoach bankdrukken. Ed was een betrokken en kundig coach welke menig atleet aan records heeft geholpen. Graag bedanken wij hem voor zijn vele jaren trouwe dienst en wensen hem veel sterkte toe.

Ed Pietersma

Opvolger

Een opvolger van Ed hebben wij gevonden in Pieter van de Vijfeijke. Pieter is een ervaren equipped bankdrukker die goed overweg kan met bankdrukshirts. Naast zijn internationale ervaring als team manager, is hij sinds dit jaar ook in het bezit van zijn IPF Coach License. Wij wensen Pieter veel succes toe met zijn carrière als coach.