35-jarig jubileum Joke van der Meulen

Door Maaike | April 10, 2019

35 jaar scheidsrechter!

Afgelopen weekend was het NK Bankdrukken Equipped en de TOPFIT Classic Cup Bankdrukken. Het was een bijzondere dag, niet speciaal door de goede resultaten die gehaald zijn. Maar door alle huldigingen die er die dag waren. Aan het einde van het NK tijdens de prijsuitreiking kwam de voorzitter, Pieter van de Vijfeijke, met een bos bloemen naar voren. Die waren niet voor de lifters of coaches maar voor een van onze scheidsrechters, Joke van der Meulen. Joke was die dag niet jarig maar is meer dan 35 jaar actief scheidsrechter voor de bond. Dit is een geweldige prestatie die niet veel scheidsrechters kunnen zeggen. Ze heeft op zowel nationale als internationale wedstrijden berecht. Ook is Joke één van onze weinige categorie 1 scheidsrechters op internationaal niveau. We hopen nog velen jaren gebruik te mogen maken van jouw ervaring als scheidsrechter, zowel nationaal als internationaal.

35-jarig jubileum Joke