Wedstrijdbureau officials gezocht

Door Scheidsrechtercommissie | September 1, 2019

Versterk ons scheidsrechtersteam!

Powerliften is in Nederland al jaren aan het groeien. Om meer en betere wedstrijden te kunnen organiseren is de KNKF - Sectie Powerliften op zoek naar wedstrijdbureau officials. Dit zijn vrijwilligers die onmisbaar zijn bij alle wedstrijden. Van weging tot het invullen van de beslissende change op deadlift is de wedstrijdbureau official betrokken. Als wedstrijdbureau official speel je een belangrijke rol bij Nederlandse powerliftwedstrijden en zijn er doorgroeimogelijkheden als scheidsrechter bij de bond.

In seizoen 2019-2020 wordt er een nieuwe cursus wedstrijdbureau official gehouden. Meld je voor 30 september aan!

Als je interesse en/of vragen hebt kun je contact opnemen met de scheidsrechterscommissie via email: [email protected]