Workshop: Equipped Squat!

Door Technische Commissie | December 10, 2019

Maak ook kennis met equipped powerliften!

De bondscoaches Pjotr v.d Hoek, Pardeep Kailey en Henk Keizer willen op 11 januari bij het sportcentrum van Atlas aan de Bazuinstraat 1 in Nijmegen de 1e workshop houden voor lifters die interesse hebben in het equipped powerlifting en bankdrukken.

Het doel van deze workshops is om lifters te laten proeven aan equipped powerlifting/bankdrukken met de juiste techniek en training schema’s, en het trainen met ondersteunende kleding, om zodoende de weg te vinden naar de equipped wedstrijden. De eerste workshop zal bestaan uit een training met kneewraps, een uitleg en het leren omleggen van kneewraps, en het eventueel het aantrekken en passen van een squatsuit.

De bedoeling is om met ± 15 lifters te starten met de workshop. De training zal beginnen om 14.30 uur, gelieve om 14.00 uur aanwezig te zijn zodat we ook daadwerkelijk om 14.30 uur van start kunnen gaan met de training. De kosten van deze workshop zijn 20 euro te betalen bij aanvang van de training.

Mocht er interesse zijn voor deze workshop kan men zich opgeven per mail via [email protected]

Grt,
Henk Keizer
Technisch Directeur
KNKF - Sectie Powerliften

Workshop Equipped Squat