Sluiting wedstrijdseizoen 2019-2020

Door Chris | March 19, 2020

Door de uitbraak van het coronavirus wordt het seizoen per direct gesloten.

Sluiting wedstrijdseizoen 2019-2020

Beste leden, clubs,
Beste powerliftfamilie,

De recente COVID-19 uitbraak zal u niet ontgaan zijn. Om de verspreiding van het virus af te remmen zijn er door de overheid vergaande maatregelen genomen. Hieronder valt ook het sluiten van alle sportscholen in Nederland voor minstens drie weken. Binnen deze termijn vallen ook drie van onze Nederlandse kampioenschappen die hierdoor geen doorgang kunnen vinden.

Voor de KNKF staat de gezondheid van onze leden, toeschouwers en vrijwilligers voorop. Een veilige wedstrijd- en trainingsomgeving voor iedereen hoort hierbij als basis. Om dit te kunnen waarborgen hebben wij als sectiebestuur besloten het huidige wedstrijdseizoen per direct te sluiten.

In afwachting van verdere ontwikkelingen zullen wij na de zomer weer starten met het nieuwe seizoen. De afgelaste wedstrijden van dit seizoen zullen niet verplaatst worden. Alle wedstrijdinschrijfgelden van deze wedstrijden zullen wij terugstorten.

Door deze overmachtssituatie zullen daarnaast de definitieve teams voor internationale wedstrijden bepaald worden door de technische commissie en het bestuur.

Wij bedanken alle organisaties die al veel energie in de wedstrijdorganisatie gestoken hadden. Ook bedanken wij alle genomineerden die zich zo ingespand hebben in voorbereiding voor deze wedstrijden.

Daarnaast wensen wij wensen alle clubs veel sterkte in deze tijden. Mocht u de mogelijkheid hebben en nog niet aangesloten zijn bij een club, overweegt u zich dan aan te sluiten. Zonder clubs geen wedstrijden, trainingsfaciliteiten en samen trainen. Zij vormen dan ook de hoekstenen van onze powerliftfamilie en heten ook u graag welkom.

Na de zomer verwelkom ik u graag weer op één van onze wedstrijden. Ondertussen wensen wij u en uw naasten veel gezondheid toe.

Namens de Sectie Powerliften,

Chris Janssen
Voorzitter K.N.K.F. - Sectie Powerliften

UPDATE 15 APRIL 2020

De KNKF zal geen contributie heffen totdat er weer wedstrijden gehouden kunnen worden.